Föräldrar gillar Kastanjen!

Vi är väldigt glada och stolta över att Kastanjen återigen fått höga betyg i Uppsala kommuns föräldraenkät!

Här kan du läsa mer om vad våra föräldrar och barn tycker om Kastanjen.

”En fantastisk förskola! Liten och personlig med otroligt engagerad och duktig personal. Här behandlas varje barn utifrån sina speciella behov på ett fint och omtänksamt sätt. Kan varmt rekommenderas!”

Anna Linde
Förälder

”Fantastisk personal och outstanding verksamhet! tvååringar som klär på sig själva, treåringar som helt utan hjälp från personal bakar äppelpaj till sig själva om de är sugna och fyra-femåringar som ligger på kunskapsnivåer motsvarande F-klass. Utan att överdriva – helt sanslöst! På Kastanjen görs barnen i ord och handling delansvariga för sin egen utveckling. Har/har haft två barn på förskolan och när det är dags om något år får vi förhoppningsvis in det yngsta.”

Andreas Kembler
Förälder

”Världens finaste förskola – i flera bemärkelser! Engagerad och proffsig personal, vacker miljö både inomhus och utomhus. Ett lugn jag inte sett på någon annan förskola. Personalen, pedagogiken och genomtänkta rutiner gör barnen trygga och glada. Bättre blir det inte!”

Sofia Ekman
Förälder

bästa förskolan i uppsala

Ansök om plats

Kastanjen finns med i Uppsala kommuns kösystem vilket betyder att du ansöker om en plats hos oss via kommunens hemsida. Klicka på länken för att komma till den digitala e-tjänsten eBarnUngdom.